Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Καθάρισε» σε ένα ημίχρονο η ΑΕΚ.

Εξαρχής οι Κροάτες είχαν την εντύπωση πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ήταν μία εύκολη υπόθεση, Θεωρούσαν την Ένωση υποδεέστερο αντίπαλο από την Άντερλεχτ και με μία λογική που δεν υπάρχει βεβαίως στο ποδόσφαιρο, αφού κέρδισαν τους Βέλγους, εύκολα ή δύσκολα θα έκανα το ίδιο και με τον δικέφαλο. Κάτι που είδαμε και σε δηλώσεις των ίδιων των παικτών, πριν από το ματς. Ωστόσο, τα πράγματα ήρθαν λίγο διαφορετικά για αυτούς και μάλλον δεν το περίμεναν. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και σήμερα, οι κροατικές ιστοσελίδες έκαναν λόγο για δίκαιη επικράτηση της ΑΕΚ και... αυτοκτονία της Χάιντουκ,
Τόνιζαν πως η ομάδα της χώρας τους, είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι για την πρόκριση, την οποία και σπατάλησε στο πρώτο μέρος, που έχασε τις 3-4 ευκαιρίες, σημειώνοντας παράλληλα πως τόσο άντεξε να παίξει. Όσο για τη συνέχεια, όλος ο Τύπος της χώρας, κάνει λόγο για μία άνετη επικράτηση της ΑΕΚ, που την κάνει... αφεντικό για τη συνέχεια του θεσμού. Μάλιστα, το σχόλιο που γράφτηκε περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν πως η Ένωση «καθάρισε τη Χάιντουκ σε ένα ημίχρονο, στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Πόλιουντ». Μάλιστα, για αυτή την ήττα έγιναν σχόλια και για το πώς θα αντιδράσουν πλέον οι οπαδοί της Χάιντουκ, οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους.
Ωστόσο, αναφορές υπήρξαν και εκτός συνόρων της Κροτατίας. Από την Αργεντινή μέχρι και την Αυστραλια, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Τα σχόλια ήταν ανάλογα με των Κροατών, καθώς όλοι στάθηκαν στην υπεροχή της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, όπου πήρε και το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου