Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Οποιος δεν αντέχει να έρθει, να μου το πει»

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες (Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, Καβάλα) και πάει στην Τούμπα για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, για το ποιος θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένα «εισιτήριο» που είναι για την ΑΕΚ… μονόδρομος. Βλέπετε, δεν υπάρχει άλλος στόχος φέτος που να αρμόζει στο όνομα της και την ιστορία της, πέρα από αυτό το τρόπαιο. Για αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να… ταρακουνήσει τους παίκτες του με σκοπό να τους «ξυπνήσει» και να είναι αυτοί που πρέπει το βράδυ της Τετάρτης για να γυρίσουν στην Αθήνα έχοντας πάρει την πρόκριση για τον τελικό της 30ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ. Αλλωστε, οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για την ΑΕΚ.
«Συγχαρητήρια σε όλους σας. Κερδίσατε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ξέρετε τι σημαίνει για την ΑΕΚ. Ξέρετε καλά τι σημαίνει η ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση στον τελικό» είπε ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του στην σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μία μέρα μετά το 1-0 επί της Καβάλας.
Όμως δεν έμεινε εκεί… Θέλησε να πει φράσεις που σίγουρα θα μιλήσουν στον ψυχισμό των παικτών του, με στόχο να τους έχει σε εγρήγορση. «Είστε επαγγελματίες παίκτες, ξέρετε καλά τι χρειάζεται αυτό το παιχνίδι. Αυτό το ματς θέλει παίκτες μαχητές, παίκτες άντρες. Οποιος δεν αντέχει τον τσαμπουκά σε αυτό το ματς να μου το πει να μην έρθει. Θέλω να παίξετε αυτό που ξέρετε, το ποδόσφαιρο που ξέρετε να παίζεται. Μόνο έτσι θα προκριθούμε στον τελικό. Αυτό θέλουμε όλοι μας και αυτό πρέπει να κάνουμε στην Θεσσαλονίκη» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου