Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Το σήριαλ «Ισμαέλ Μπλάνκο» δείχνει να έχει πολλά επεισόδια ακόμα και περισσότερο… δραματικά από ποτέ! Μετά το ενδιαφέρον της τουρκικής Εσκίσεχιρ, προέκυψε και αυτό της Λοκομοτίβ Μόσχας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport Express» η ρώσικη ομάδα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην χώρα της, πρότεινε στην ΑΕΚ 750.000 ευρώ και στον Μπλάνκο για 3 χρόνια απολαβές 2,5 εκατ.ευρώ συνολικά. Η ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα το πρωί διέψευσε ότι είπε «ναι» στους Ρώσους, αλλά το aek365.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Χουάν Μπέρος και ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου σέντερ φορ ανέτρεψε τα δεδομένα με τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του!
Και αυτό διότι ο μάνατζερ του Μπλάνκο τόνισε στο aek365.gr ότι η ΑΕΚ δέχθηκε την πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας (όπως είχε δεχθεί νωρίτερα και αυτή της Εσκισεχίρ ύψους 500.000 ευρώ), έχοντας κάνει εδώ και μία εβδομάδα πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2013! Κάτι που προκαλεί ερωτηματικά αναφορικά με την πραγματικά στάση της ΑΕΚ στην υπόθεση Μπλάνκο.
«Ναι είναι αλήθεια! Η Λοκομοτίβ έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Μπλάνκο. Η ΑΕΚ δέχθηκε την πρόταση. Ρωτήστε την ΑΕΚ να σας πει το ποσό της παραχώρησης. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα οικονομικά. Ο Ισμαέλ και εμείς ως εκπρόσωποι του όμως αρνηθήκαμε την παραχώρηση του» είπε χαρακτηριστικά ο Μπέρος και συνέχισε αναφερόμενος στην πρόταση που δέχθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου του Αργεντίνου επιθετικού «Οσον αφορά την πρόταση της ΑΕΚ, πράγματι λάβαμε και μελετάμε με προσοχή και θα απαντήσουμε. Όλα είναι ανοιχτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου