Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Εγινε το χατίρι του ΠΑΟΚ

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η ΚΕΔ θα έστελνε στην Τούμπα τον Τάσο Κάκο. Τον μοναδικό ρέφερι με εμπειρία από μεγάλα ματς (παρά τα λάθη του τα οποία είδαμε και στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ του πρώτο γύρου). Ο ΠΑΟΚ όμως πίεσε και τελικά… πέρασε το δικό του. Η ΚΕΔ έστειλε τον Κάκο στο Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος και στην Τούμπα όρισε έναν άπειρο ρέφερι. Τον 31χρονο Σταύρο Μάνταλο, που φέτος πραγματοποιεί την πρώτη του χρονιά στην Σούπερ Λίγκα. Ενας ορισμός με ρίσκο, καθώς η διαιτησία στην Τούμπα θέλει ειδικούς χειρισμούς...
Ο Μάνταλος με καταγωγή από την Καβάλα φέτος έπαιξε την ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ήρθε ισόπαλη 1-1 και στο δεύτερο ηττήθηκε με 0-4. Σε κανένα δεν έχει ευθύνη ο Μάνταλος, παρότι στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Ριέρα χτύπησε τον Καφέ από πίσω, αλλά ο διαιτητής δεν έβλεπε αυτό που έπρεπε να δει και να υποδείξει την αποβολή του Ισπανού. Με τον ΠΑΟΚ έχει τρία ματς και στα δύο η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε. Στο ένα στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, στο άλλο στην εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο και στο άλλο με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου εκεί που αποβλήθηκε ο Μιραλάς και οι Πειραιώτες έχουν παράπονα για την διαιτησία του.
Όπως και να έχει μπορεί ο Μάνταλος να μην έχει κάνει… έγκλημα φέτος, αλλά δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία να μπει στην Τούμπα και πιθανόν να «ψαρώσει» από όσα ζήσει πριν και κατά την διάρκεια του μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό και τον Κυπελλούχο Ελλάδος για φέτος. Η ΚΕΔ παίρνει ρίσκο μόνο και μόνο για να μην στείλει τον Κάκο και… κακοκαρδίσει τον ΠΑΟΚ.
Φέτος ο Μάνταλος σε 14 ματς Σούπερ Λίγκα και Κυπέλλου Ελλάδος μετρά τρεις «άσους», έξι ισοπαλίες και πέντε «διπλά». Βοηθός του Μάνταλου θα είναι ο Μπαλτάς που στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη πήρε πάνω του την αποβολή του Νταντόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου